Osaavaa maanrakennusurakointia Lahdessa

Maanrakennus Martti Rantanen Oy toteuttaa monipuoliset maansiirrot, -kuljetukset ja pohjatyöt

Teiden ja pihojen kunnossapito

Hoidamme lumenauraukset, hiekoitukset ja katujen puhdistukset Lahdessa ja lähiseudulla

Maanrakennus Martti Rantanen tarjoaa kattavan teiden ja pihojen kunnossapitopalvelun vuoden ympäri Lahdessa ja lähiseudulla. Keväisin harjaamme kadut hiekoista puhtaaksi, talvisaikaan ohjelmistoomme kuuluu pihojen ja teiden talvikunnossapito lumenaurauksineen ja hiekoituksineen. Tarjoamme palvelujamme niin taloyhtiöiden, yritysten, yhteisöjen ja yksityisten tarpeisiin. Voit tilata meiltä tiellesi tai piha-alueellesi ympärivuotisen kunnossapitopalvelun.

Lumenauraus ja lumityö

Teemme lumityöt ja lumenauraukset tehokkaasti, jotta asiakkaamme pääsevät liikkumaan esteettömästi ja turvallisesti omilla pihoillaan, työpaikoillaan ja niiden välillä.

Kunnossapitokohteitamme ovat tiet ja teollisuushallien, taloyhtiöiden ja omakotitalojen piha-alueet. Kattavan kalustomme ja tehokkaiden työmiesten ansiosta lumityöt hoituvat nopeasti pahimmassakin pyryssä. Me tulemme paikalle aina kun lumisade osuu kohdalle.

Hiekoitukset

Talvisessa säässä lumi ja jää voivat aiheuttaa liukkautta ja vaaratilanteita niin jalankulkijoille kuin autoilijoille. Asianmukainen hiekoitus lisää pitoa ja poistaa vaaratilanteiden syntymistä. Suoritamme hiekoituksia teille ja pihoille Lahden seudulla.

Harjaukset ja katujen puhdistus

Teemme myös katujen puhdistuksia ja harjauksia, jotka painottuvat lumien sulamisen yhteyteen. Joka kevät tienpinnoille jää pyörimään soraa, kiviä ja pölyä. Hiekka ja sora, jotka talvella ovat lisäämässä pitoa eivät tee samaa kesäaikaan, vaan päinvastoin. Puhdistamme kulkuväylät keväisen siisteiksi ja harjaamme talven hiekkajäämistöt pois.